Επιδιόρθωση Φαναριών

Το 3M Σύστημα Επιδιόρθωσης Φαναριών Οχημάτων σχεδιάστηκε ειδικά για να επαναφέρει την καθαρότητα και τη λάμψη στα φανάρια που έχουν κιτρινίσει ή έχουν θολώσει. Εάν το αυτοκίνητό σας είναι ηλικίας μεγαλύτερης των τριών ή τεσσάρων ετών και έχει πλαστικούς προβολείς, τότε είναι πολύ πιθανόν να είστε ένας από τους εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν θολά, θαμπά ή κιτρινισμένα φανάρια. Αυτού του είδους οι προβολείς όχι μόνο αλλοιώνουν την εξωτερική αισθητική του αυτοκινήτου, αλλά επιπλέον μειώνουν την αποτελεσματικότητα φωτισμού τη νύχτα, γεγονός που δυσχεραίνει τις συνθήκες οδήγησης στον δρόμο. Έχει διαπιστωθεί ότι πολλά από τα τροχαία δυστυχήματα οφείλονται στη χαμηλή διαφάνεια των προβολέων!

Ενώ οι πλαστικοί προβολείς μειώνουν το συνολικό βάρος του οχήματος, η οξείδωση και το φως του ήλιου μπορεί να εξασθενίσουν την επιφάνεια, δημιουργώντας θολούρα, γρατζουνιές ή κιτρινισμό. Αυτό σημαίνει ότι το φως από τους προβολείς διασκορπίζεται στον χώρο και δεν εστιάζει σωστά στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ορατότητα κυρίως τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια περιορισμένης ορατότητας λόγω βροχής ή ομίχλης. Έτσι, όχι μόνο δεν παρέχεται καλύτερη ορατότητα στον οδηγό, αλλά και το ίδιο το όχημα δεν είναι ορατό από τα άλλα οχήματα!

Το 3M Σύστημα Επιδιόρθωσης Φαναριών Οχημάτων σχεδιάστηκε ειδικά για να επαναφέρει την καθαρότητα και τη λάμψη στα φανάρια που έχουν κιτρινίσει ή έχουν θολώσει. Επαναφέροντας την καθαρότητα και τη λάμψη στα φανάρια, βελτιώνετε την ποιότητα φωτισμού αλλά και την εμφάνιση του οχήματος.